1 de 10
POLÍTICA

Jordi Sánchez Pujals, nou cap comarcal de la JNC Baix Camp

Agafa el relleu d'Arnau Llambrich

Imatge de la trobada per escollir nou cap comarcal | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 6 de setembre de 2022 a les 08:24 |
Aquest passat cap de setmana, la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) del Baix Camp ha celebrat una assemblea extraordinària de relleu del cap comarcal. El cap comarcal sortint, Arnau Llambrich, ha fet un balanç de la feina duta a terme durant l'any i mitg de mandat i ha exposat breument la seva renúncia per "motius personals, tot encoratjant el nou cap comarcal a continuar fent bona feina a la comarca", segons s'ha apuntat des de la formació política en un comunicat.

Així mateix, entre els militants convocats, en temps i forma es va presentar la candidatura de Jordi Sánchez Pujals. Aquest va ser escollit només amb un vot en contra, va agrair "el suport de tots els militants, fins i tot el vot en contra. Ja que fins les critiques s'agraeixen per millorar, ja que som en un compte enrere constant i com a mínim tenim les municipals del 2023".

Després va explicar que en els següents dies comunicarà la seva proposta de nova executiva "tot treballant en aquests horitzons". La trobada es va fer a la seu de Junts per Catalunya a Reus, acompanyats per diversos membres de Junts per Catalunya al Baix Camp i la vegueria, amb la presència també de la senadora Assumpció Castellví i la delegada del Govern, Teresa Pallarès.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: