POLICIAL

Desarticulen a la Selva del Camp una estació irregular de recàrrega de bombones d'aire comprimit per submarinisme

Les més de 50 ampolles localitzades les utilitzava un club esportiu de la demarcació

Un equip de submarinisme | Freepik
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 5 de setembre de 2022 a les 18:59 |
La Guàrdia Civil i els departaments de Treball i d'Acció Climàtica han desarticulat a la Selva del Camp (Baix Camp) una estació irregular de recàrrega de bombones d'aire comprimit per fer submarinisme.

Agents del Seprona del cos armat van tenir coneixement que un club de submarinisme de la demarcació podria estar cometent irregularitats relacionades amb els requisits necessaris per dur a terme l'activitat, en concret pel que fa al procés de recàrrega de les bombones. Un cop van poder comprovar que l'activitat es feia en una finca de la Selva del Camp, es van coordinar amb tècnics de la Generalitat per fer-hi una inspecció administrativa.

Allà hi van trobar "irregularitats greus", amb un centre de recàrrega clandestí format per dos compressors d'aire comprimit i més de 50 ampolles de submarinisme de diferents capacitats i gasos. Tampoc hi havia cap documentació sobre inscripcions, manteniment i registre de les inspeccions obligatòries, i les instal·lacions no tenien elements de seguretat necessaris per a la recàrrega de gasos.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: