COMERÇ

Cambrils fomenta la compra al comerç local amb una campanya de «Rasca-Rasca»

Una vuitantena d'establiments se sumen a una iniciativa en què, per una despesa de 15 euros, el client pot aconseguir vals a bescanviar

Uns 80 comerços cambrilencs s'han sumat a la campanya | Estel Romeu
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 10 de setembre de 2022 a les 20:25 |
L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, juntament amb les associacions de comerciants del municipi Unió de Botiguers de Cambrils i La Vila Comerç, impulsa la campanya comercial Rasca-Rasca a Cambrils per "fidelitzar la compra local, tot coincidint amb la tornada a l’escola, i per incentivar el consum en el municipi fora de la temporada estival".

Premis de 5, 20 i 25 eurosLa iniciativa "pretén involucrar, principalment, la ciutadania de Cambrils en la compra local i de proximitat mitjançant l'emissió de butlletes Rasca-Rasca, darrera de les quals s'hi amaguen" fins a 6.000 euros en premis a bescanviar en els establiments participants. Hi ha en joc premis per valor de 5, 20 i 50 euros. Així doncs, les persones usuàries podran aconseguir una butlleta Rasca-Rasca per la compra mínima de 15 euros en qualsevol dels 80 establiments adherits a la campanya.

Els premis es podran bescanviar només en els comerços participants en aquesta acció comercial i el seu import s'haurà de gastar en un únic acte de compra. La campanya només és oberta als establiments comercials i de serveis associats. Els establiments adherits a la campanya comercial es podran consultar en el codi QR que apareixerà en els cartells i butlletes editats.

La campanya s'allargarà fins al 12 d'octubre
 

Imatge promocional de la campanya Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: