1 de 10
CINEMA

El festival de curts FRAME fa parada a Montbrió i Castellvell

És una mostra itinerant de filmets que inclou altres localitats del Camp i l'Ebre

El FRAME mostra curts creats per directors del circuit estatal | ACN
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 5 de setembre de 2022 a les 10:18 |
FRAME Film Festival és un festival de curtmetratges itinerant, amb primera edició a la qual participen nou municipis: Montbrió del Camp, l'Arboç, Cabra del Camp, Castellvell del Camp, la Canonja, Sant Jaume d'Enveja, Albinyana, Ascó i Alcanar.

Filmets del circuit estatal"Volem portar el nostre festival a tot el territori de Tarragona, tot creant diferents seus on celebrar les projeccions; d'aquesta manera farem arribar el curtmetratge al gran públic perquè sigui aquest qui decideixi els guanyadors en cadascuna de les seus del nostre festival", s'ha assenyalat des de l'organització.

Els espectadors podran veure una selecció de curtmetratges del circuit estatal produïts durant els anys 2021 i 2022, tot donant l'oportunitat de votar "les últimes novetats, grans obres i bones històries que s'expliquen en format de curtmetratge", s'ha subratllat des del FRAME. L'objectiu "principal és difondre i promoure la cinematografia en general i el curtmetratge en particular, fent costat als directors i creant un espai de referència on puguin donar a conèixer els seus treballs", s'ha afegit.

El circuit itinerant del FRAME Film Festival consta de dues fases. La primera, classificatòria, passa per celebrar-se en diferents municipis de Tarragona. L'organització activarà una convocatòria i obrirà un període d'inscripció per a cadascun dels municipis col·laboradors. La fase classificatòria al 2022 se celebrarà fins al novembre. Del total de curtmetratges inscrits a cada seu, l'organització en seleccionarà 20 per a la seva projecció pública. El públic assistent a cada seu, mitjançant votació, decidirà el curtmetratge guanyador en la seva població.

El cap de setmana de la Diada, a CastellvellLa segons fase és la final (en què es lliuraran els premis TALENT FRAME, al desembre). Hi accediran els curtmetratges guanyadors en cadascuna de les seus col·laboradores de la fase classificatòria del festival. Els premis seran decidits per un jurat format per professionals del sector audiovisual. Hi haurà un premi que decidirà el públic assistent a la projecció de finalistes d'aquesta fase.

Les projeccions a Castellvell del Camp es faran els dies 10 i 11 de setembre, a la sala gran del Casal d'Entitats (Pompeu Fabra, 1). El dissabte 10, l'horari serà a les 7 de la tarda (la primera sessió) i a dos quarts de 9 del vespre (la segona). L'endemà, dia 11, tindran lloc les sessions 3 i 4 (a les 7 de la tarda i a les 9 del vespre, respectivament). 
 

Una imatge promocional del FRAME Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: