1 de 10
CASTELLS

Els Xiquets de Reus actuen a Cambrils per la festa major de la Mare de Déu de Camí

La Diada castellera ha comptat també amb les actuacions dels Xiquets de Cambrils i els Xiquets del Serrallo

Detall del 4 de 7 amb l'agulla, el passat vespre de diumenge, a càrrec dels Xiquets de Reus | Lluís Rovira
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 5 de setembre de 2022 a les 08:30 |
Després de la gran actuació del passat cap de setmana a Igualada, ha estat aquest diumenge quan els Xiquets de Reus hi han tornat. Ho han fet amb els Xiquets de Cambrils i els Xiquets del Serrallo, en el marc de la festa major de la Mare de Déu del Camí que se celebra aquests dies a la vila marinera del Baix Camp. 

Els castells de 7, protagonistesEls de la camisa avellana han iniciat l'actuació amb un pilar de quatre caminant per entrar a plaça; a la primera ronda han descarregat un 5 de 7; a la segona, un 4 de 7 amb l'agulla i, a la tercera, un 4 de 7. Per tancar la vetllada, ja al vespre, han ofert dos pilar de 5 i quatre pilars de 4. 

Quant a l'altra colla convidada, els Xiquets del Serrallo han entrat a plaça amb el pilar caminant; han descarregat un 3 de 7 a la primera ronda; un 5 de 6 a la segona; i un 4 de 7 a la tercera. Per tancar, han optat per tres pilars de 4.

Finalment, la colla amfitriona va entrar a plaça amb un pilar de 4 caminant i ha descarregat el 5 de 6, el 3 de 6 i dos pilars de 4. També ha carregat el 4 de 7 en segona ronda, en què va patir una caiguda al descarregar-lo. Dos castellers van haver de ser atesos i traslladats a un centre hospitalari per observació. Ha estat el primer castell de 7 de la colla cambrilenca en la represa de l'activitat castellera.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: