1 de 10
ESPECTACLES

Diumenges de teatre en família a Cambrils

Entre setembre i novembre, la vila marinera acull espectacles per a tots els públics

«L'aneguet lleig», un dels espectacles programats al cicle cambrilenc de teatre per a la família | Cedida
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 10 de setembre de 2022 a les 16:30 |
El cicle familiar Diumenges al Teatre obrirà la temporada de tardor a Cambrils el 24 de setembre amb l'espectacle de màgia Glow, d'Albert Piq Illusionist, que "sorprendrà el públic amb el seu univers ple de llum, colors i objectes brillants", segons el consistori de la vila marinera ha explicat.

Entrades ja a la vendaEl cicle continuarà el diumenge 16 d'octubre amb la companyia T-Gràcia, que presentarà l'obra L'aneguet lleig. El protagonista de conte és un aneguet que és rebutjat per la seva família adoptiva i viu aventures en països com França, Grècia, Rússia i la Xina.

La programació s'acabarà el 13 de novembre amb Jo vaig amb mi, de Vania Produccions, que explica la història d'una nena molt especial que es pregunta si val la pena canviar la nostra manera de ser per agradar als altres.

El cicle està organitzat pel departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils amb la col·laboració de La Teca Teatre. Les entrades ja són a la venda al web www.entradium.com. Tots els espectacles s'oferiran a dos quarts de 6 de la tarda, al Teatre del Casal Parroquial (plaça de l'Església de Sant Pere, s/n) i el preu de l'entrada serà de 4 euros.

A banda, dins de la programació de la Biennal d'Art Gastronòmic de Cambrils, també s'han programat dues sessions de l'espectacle familiar Horta, de la companyia L'Horta Teatre, el dia 17 de setembre (a dos quarts de 6 i a les 7 de la tarda) a la Vil·la romana de la Llosa. El preu de l'entrada és de 4 euros i també es pot comprar a www.entradium.com. 
 

Cartell amb la programació del cicle Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: