1 de 10
INFRAESTRUCTURES

Comencen a tramitar l'estudi informatiu d'una nova connexió ferroviària a Picamoixons

La nova infraestructura permetrà la implantació de serveis ferroviaris des de Valls cap a Reus i Tarragona per Alcover

La trobada entre els responsables polítics, aquest divendres a la Subdelegació del govern de Tarragona. | Subdelegació del govern
per Redacció, Tarragona | 2 de setembre de 2022 a les 16:05 |
Aquest article es va publicar originalment el 2 de setembre de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El secretari general d'Infraestructures, Xavier Flores, s'ha reunit a la seu de la subdelegació del govern a Tarragona i acompanyat pel subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, amb l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, per tractar una nova connexió ferroviària a la zona de Picamoixons, que permetrà la implantació de serveis ferroviaris des de la capital de l'Alt Camp cap a Reus i Tarragona per Alcover.

D'acord amb la llei del sector ferroviari, l'establiment d'una nova línia a la Xarxa Ferroviària d'Interès General, com és el cas, requereix l'aprovació prèvia d'un estudi informatiu per part del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma).

El secretari general ha informat a l'alcaldessa que el ministeri està iniciant els tràmits per a la contractació d'aquest estudi, en què es durà a terme la definició i l'anàlisi de les alternatives tècniques que es puguin plantejar per a l'establiment del nou branc.

Les alternatives plantejades a l'estudi informatiu seran desenvolupades amb l'abast necessari perquè els documents generats puguin servir de base als processos d'informació pública i d'audiència a les administracions establerts a la legislació sectorial i ambiental vigent.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: