1 de 10
OCI

Una mitjana de 500 persones diàries a les piscines del parc dels Capellans

L'equipament tanca un cop s'ha acabat la temporada d'estiu

Vista aèria de les piscines al parc dels Capellans | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 1 de setembre de 2022 a les 12:13 |
Les piscines municipals d’estiu del parc dels Capellans han tancat aquest passat dimecres, després d’una temporada d’estiu que s’ha desenvolupat amb normalitat. Des de l’obertura el passat 20 de juny, la mitjana diària d'usuaris de les piscines ha estat de 500 persones, amb un total d'assistents per a tota la temporada que supera els 35.000.

Com cada estiu s’han programat activitats complementàries com l’aiguagim, adreçada al públic en general a partir dels 16 anys. L’activitat ha constat de dues sessions setmanals en horari previ a l’obertura al públic de les piscines, més una hora de bany lliure. També s’ha continuat donant servei a grups organitzats de casals o activitats d'estiu.

El regidor d'Esports, Pep Cuerba, ha fet un balanç positiu de la temporada. “Degut a que hem patit un estiu molt calorós, amb onades de calor prolongades, el nombre de persones usuàries de les instal·lacions ha estat molt alt. Per tant, podem dir que les piscines han fet la seva funció pública, com a lloc de refugi per a la calor, per a la pràctica d'activitat esportiva i també com a lloc d'esbarjo". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: