1 de 10
RECERCA

El Centre de Lectura i l'IISPV coorganitzen el cicle de conferències «Salut i recerca»

Des d'aquest setembre i fins al desembre

Entrada al Centre de Lectura pel carrer Major | Joel Medina
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 5 de setembre de 2022 a les 08:00 |
El Centre de Lectura i l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) han coorganitzat el cicle de conferències Salut i recerca "per tal de difondre les novetats biomèdiques que es produeixen" al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. El cicle, han apuntat els seus impulsors, es desenvoluparà des d'aquest setembre a desembre de 2022.

Des de la seva creació el 2005, l'IISPV "treballa per garantir que la investigació biomèdica es tradueixi en una pràctica clínica de millor qualitat per al benefici dels pacients i una millor salut per a la població". L'institut dona feina a més de 400 persones entre investigadors, tècnics i personal de suport.

Les conferències les impartiran investigadors de l'IISPV i tindran lloc a les 7 de la tarda, a la sala Emili Argilaga del Centre de Lectura (també es podran seguir pel canal de Youtube de l'entitat).

Les ponènciesEl dijous 8 de setembre la conferència serà Obesitat: la mare de la resistència a la insulina, a càrrec de Brenno Astiarraga; l'endemà, 9 de setembre, portarà per títol La malaltia des d'un punt de vista evolutiu, per Gerard Muntané; dimarts 13 de setembre, la ponència serà L'alimentació és la clau per millorar la salut cardiovascular, amb Cèlia Rodríguez.

Dilluns 24 d'octubre arribarà Finestres de maduració del cervell i malalties psiquiàtriques, a càrrec d'Elisabet Vilella; el 21 de novembre la conferència serà La diabetis: la pandèmia silenciosa, amb Sònia Fernández; i el dilluns 5 de desembre, com a cloenda,  Diandra Monfort i Teresa Villanueva pronunciaran Descobrint les cèl·lules mare.
 

Cartell del cicle Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: