1 de 10
ELECCIONS

El regidor Mario Téllez es retira de la política municipal de Vila-seca

El portaveu dels comuns anuncia que fa el pas al costat per poder centrar-se en la seva família i professió

El regidor Mario Téllez, al plenari de Vila-seca. | Cedida
per Redacció, Tarragona | 1 de setembre de 2022 a les 08:26 |
El portaveu del grup municipal de Vila-seca en Comú, Mario Téllez, ha anunciat la seva intenció de no repetir com a candidat a l'alcaldia de Vila-seca de cara a les eleccions del maig del 2023. Téllez, que a banda de representant públic és professor d'educació secundària i formació professional, afirma fer un pas al costat per poder dedicar "més temps a la seva família i professió". Tot i això, assegura seguir "compromès amb el seu espai polític i a disposició del mateix per a futures conteses".

A més de portaveu del seu grup al consistori vila-secà, Téllez també lidera En Comú Podem al Consell Comarcal del Tarragonès, "essent un dels principals referents del seu espai polític a la demarcació i una de les veus que més consens i respecte suscita entre la militància".

Pel que fa al futur de la seva formació, Téllez proposa que la persona que encapçali la candidatura sigui decidida mitjançant un procés de primàries obertes al conjunt de la ciutadania, tal com han fet fins ara. Considera que "més important que els lideratges és conformar una candidatura d’unitat popular que treballi com un veritable equip i que sigui capaç de guanyar les eleccions per posar l’ajuntament al servei de la ciutadania".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: