1 de 10
DOCUMENTAL

​La història del Forn Sistaré, al documental «Per 15 duros de plata»

Creat per una productora del Camp de Tarragona, s’estrenarà a Cal Massó el proper 15 de setembre

El documental | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 31 d'agost de 2022 a les 12:28 |
Cal Massó acollirà l’estrena del documental “Per 15 duros de plata” el proper 15 de setembre. De la mà de Nècora Films, productora del Camp de Tarragona, el documental explica la història del Forn Sistaré i la vinculació amb la ciutat. 

Sis joves del territori, autors del documental


El dijous 15 de setembre a les 8 del vespre, “Per 15 duros de plata” portarà al Centre d’Art Cal Massó la història centenària del Forn Sistaré i reflexionarà sobre la professió tradicional de forner. Amb Xavier Pàmies Sistaré com a protagonista, explica des de la seva veu i la del seu fill, el seu germà i diversos reusencs reconeguts, les històries i la tradició del forn de pa.

La creació del documental va començar fa dos anys i veurà la llum aquest mes de setembre després de períodes de pausa obligats a causa de les restriccions per la COVID-19. ​Es tracta d’un projecte impulsat pel realitzador reusenc Roger Cos i que compta amb la col·laboració de Reus Cultura. Nècora Films és una productora formada per sis joves del territori que tenen la voluntat de mostrar el món més quotidià i que, sovint, passa desapercebut. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: