1 de 10
PORT TARRAGONA

Port Tarragona, patrocinador principal dels actes commemoratius dels 700 anys de Santa Tecla

El batlle Ricomà, amb el president de l'APT, Josep M. Cruset | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 31 d'agost de 2022 a les 11:16 |
El Port i l’Ajuntament de Tarragona han signat l’acord de patrocini per als actes commemoratius dels 700 anys de l’arribada del Braç de Santa Tecla a la ciutat. Santa Tecla, la festa major de la ciutat, és una de les festes més emblemàtiques de Catalunya reconeguda com a Festa d'interès turístic nacional i Festa patrimonial d'interès nacional.

En una de les edicions més especials de les festes més importants de la ciutat de Tarragona, l’Autoritat Portuària (APT) se suma celebració amb un acord de patrocini de 33.880 euros (IVA Inclòs). Amb aquest acord l’APT serà present, entre d’altres suports promocionals, al programa de mà, web, xarxes socials, dossier de premsa, llibre Operació Tecla i a la Mostra de Folklore Viu. En totes aquestes publicacions el Port de Tarragona apareixerà com a patrocinador principal, i a més tindrà una presència destacada en l’espectacle inaugural que tindrà lloc el dilluns 12 de setembre a la Tàrraco Arena Plaça.

Operació Tecla, el llibre de l’il·lustrador i historiador Joan Carles Blanch, està patrocinat pel Port de Tarragona i serà presentat el dia 16 de setembre al Tinglado 1 del Moll de Costa. L’altre acte patrocinat pel Port de Tarragona és la Mostra de Folklore Viu. La col·laboració no és només econòmica, ja que les més de 600 persones que conformen totes les colles que participen en aquesta trobada, ocuparan el Refugi 1 per a utilitzar-lo com a espai comú, vestuari i menjador en ocasió del sopar popular Festa per a Tothom, el dia 17 de setembre.

La col·laboració es completa amb altres accions com la participació en l’organització del taller infantil Les sabates de la mulassa petita, el maridatge d’històries portuàries i vins de la terra organitzat pel Museu del Port i el patrocini de la recuperació del Ball de Titans (que es presentarà el dia 16 de setembre a la Pèrgola del Serrallo) amb una aportació de 7.000 euros.

L’acord de patrocini per valor de més de 33.000 euros i les diferents col·laboracions addicionals sumen una aportació total de gairebé 50.000 euros en aquesta edició especial de Santa Tecla de 2022 en commemoració dels 700 anys de l’arribada del Braç de la santa a la ciutat de Tarragona. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: