1 de 10
OBRES I MILLORES

Vila-seca inverteix més de 90.000 euros per fer millores a les escoles

De cara a l'inici del nou curs escolar, el 5 de setembre

El menjador de l'escola la Canaleta, de Vila-seca | Cedida
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 30 d'agost de 2022 a les 15:55 |
Posada a punt de les escoles de Vila-seca per tal de començar un nou curs escolar el proper dilluns 5 de setembre. Per aquest motiu, l’ajuntament ha executat, durant aquest estiu, diverses millores a les instal·lacions de les escoles del municipi amb una inversió de 92.500 euros.

Per una banda, a l’escola Antoni Torroja i Miret s’han realitzat treballs d’impermeabilització del porxo d’una de les entrades al centre i s’hi ha instal·lat il·luminació de tecnologia led. En aquesta mateixa escola, també s’ha millorat la canalització de les xarxes pluvials que afectaven a la ludoteca del centre i s’ha repintat el menjador, el gimnàs i la cuina.

Pel que fa a l’escola la Canaleta, s’han millorat les instal·lacions corresponents a la climatització del menjador, així com també s’han pintat espais com ara el gimnàs i diverses zones comunes. A l’Escola Mestral també s’han realitzat treballs de pintura, principalment en tot l’edifici d’educació infantil i la planta baixa de l’edifici principal.

D’altra banda, a l’escola Sant Bernat Calvó s’han reparat petits desperfectes del sostre i de les parets de tres aules. A l’escola Cal·lípolis, situada a la Pineda, s’hi ha construït un envà per a separar dos àmbits, un paviment de cautxú al pati i s’ha reparat el canal de drenatge de la teulada de l’edifici. Properament, a l’escola la Plana, està prevista la substitució del linolium d’una de les seves aules.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: