1 de 10
AJUTS I SUBVENCIONS

L'ajuntament resol el 94% de les sol·licituds d'ajut per al menjador escolar abans de l'inici de curs

Una criatura, en un menjador escolar | ND
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 30 d'agost de 2022 a les 10:05 |
L'Ajuntament de Reus ha resolt el 94% de sol·licituds d'ajut per al menjador escolar del curs 2022/ 2023 abans que comencin les classes, tot i que enguany el curs començarà el 5 de setembre, uns 10 dies abans que de costum i que n'ha rebut "més que mai". El termini per presentar les sol·licituds es va acabar el 20 de juny.

En concret, s'han presentat 4.282 sol·licituds, 258 més que en la convocatòria anterior, i en data 23 d'agost, se n'han resolt de manera favorable 3.075, que representen el 72% del total de les sol·licituds rebudes, i s'han denegat 962 (22%). Ara només en queden pendents de resolució, per demanda de documentació complementària o altres motius, 245 (6%).

Aquesta setmana, els centres educatius rebran els llistats amb les resolucions i cada família rebrà per SMS l'enllaç amb el decret de resolució. En les bases aprovades per concedir ajuts individuals per a l'assistència a menjadors escolars de segon cicle d'Educació Infantil, Primària, ESO i alumnat amb Necessitats Educatives Especials (NEE) per al curs 2022/ 2023 als centres educatius de Reus, la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus "va tornar a prioritzar l’alumnat de les famílies en situació de vulnerabilitat social", han subratllat fonts del consistori. Aquests ajuts municipals "cobreixen el cost total o parcial del servei i complementen els ajuts que atorga la Generalitat de Catalunya", tal com s'ha precisat per part de fonts municipals.

Aquestes han volgut assenyalar que Reus és dels pocs municipis de Catalunya que gestiona aquests ajuts, ja que la majoria ho fan a través dels consells comarcals.
 

Comparativa de dades pels darrers cursos Foto: Reus.cat


 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: