1 de 10
EDUCACIÓ VIÀRIA

Més de 4.600 escolars es van formar el curs passat amb el programa d’educació viària de la Guàrdia Urbana

També hi ha veïns que han pres part en activitats obertes al conjunt de la ciutadania

Educació viària amb patinets elèctrics | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 30 d'agost de 2022 a les 09:57 |
Un total de 4.675 persones es van formar el curs passat amb les diferents activitats del programa d’educació viària de la Guàrdia Urbana de Reus. La gran majoria són alumnes de centres educatius de la ciutat, i un centenar són persones que han participat en activitats obertes al conjunt de la ciutadania.

La majoria de les activitats programades "tenen una doble vessant teòrica a les aules i pràctica a l’entorn dels centres escolars o el parc infantil de trànsit. Mitjançant aquestes activitats, la Guàrdia Urbana promou des de fa anys el concepte d’educació viària als alumnes de les escoles i instituts de la ciutat, ja que es considera molt important que des de petits, els infants coneguin els elements del seu entorn viari, el significat dels senyals de trànsit i les funcions de la Guàrdia Urbana", segons s'ha indicat des del cos de policia.

Les activitats "posen èmfasi en la forma adequada de circular a peu, en patinet o en bicicleta per la ciutat, ja que aquests hàbits seran la base de futur per quan circulin en altres tipus de vehicles com ara ciclomotors, motocicletes, o turismes", s'ha afegit. 

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: