1 de 10
SERVEIS

El Centre de Gent Gran del Morell torna a l’activitat

El pròxim dijous 1 de setembre s’iniciaran les activitats i, a més, el 18 de setembre, se celebrarà la Festa en Homenatge a la Gent Gran del Morell

El Centre de Serveis per a la Gent Gran del Morell reprèn l'activitat | Cedida
per J. M., Reus, Catalunya | 29 d'agost de 2022 a les 12:47 |
Aquest article es va publicar originalment el 29 d'agost de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Centre de Serveis per a la Gent Gran del Morell començarà un nou curs el pròxim dijous 1 de setembre, quan engegarà motors la gimnàstica, que es farà dimarts i dijous en dos grups, de 9 a 10 del matí, i d’un quart d’11 a un quart de 12. El dia 2 serà el torn de les sardanes, balls en línia i altres, que seran de 6 a 9 del vespre. Aquestes activitats es duran a terme cada dilluns, divendres, dissabte i diumenge, amb la col·laboració de l’Associació Cultural i Sardanista del municipi.

Dilluns 5 començarà la punta de coixí, a càrrec de l’Associació de Puntaires del poble, de dos quarts de 4 a dos quarts de 7. El ioga es posarà en marxa a partir del dia 12, els dilluns i dimecres i amb dos grups, d’un quart de 10 a dos quarts d’11, i de tres quarts d’11 a 12. L’endemà, dia 13, la Coral Guspira reprendrà els assajos, cada dimarts i dijous d’un quart de 7 a tres quarts de 8 del vespre. Més endavant arrencarà l’Aula Universitària per a la Gent Gran i els tallers de memòria i teatre.

El 18 de setembre, torna la Festa en Homenatge a la Gent Gran del Morell


Després de dos anys de pandèmia i restriccions, es podrà tornar a viure la jornada festiva dedicada a la gent gran. Serà el pròxim diumenge 18 de setembre i recuperarà, enguany sí, el format habitual.

Així, la celebració comptarà amb la tradicional missa, el reconeixement als matrimonis que celebren les seves noces d’or i a les persones més grans del municipi. A més, hi haurà un dinar al pavelló municipal, i un ball i berenar per posar punt final a la jornada de germanor.

Els tiquets es poden recollir del 5 al 9 de setembre al Centre de Serveis per a la Gent Gran, de 10 del matí a 1 del migdia. Per a més informació, tant de les activitats com de la festa, es pot trucar al 977 84 16 47 o escriure a centregentgran@morell.altanet.org.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: