1 de 10
GASTRONOMIA

Cinc llocs per gaudir d'un esmorzar de forquilla a Reus

A Reusdigital.cat destaquem alguns dels establiments de la ciutat per començar el dia amb un bon àpat

Ous ferrats amb bacó i fesols, un dels esmorzars de forquilla més tradicionals | Reus Digital
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 3 de setembre de 2022 a les 08:00 |
Per als amants de la gastronomia no hi ha millor manera de començar el dia que amb un esmorzar de forquilla. Llonganissa amb fesols, una cassoleta de tripes, ous ferrats amb bacó o un entrepà de llom amb formatge són alguns dels plats típics per encetar la jornada amb l'estómac ple (i content). 

Al Reusdigital.cat us portem un recull d'alguns dels llocs emblemàtics de la ciutat per esmorzar de forquilla de manera tradicional i a un bon preu. 

1. Mesón del Roser


El Mesón del Roser és un dels locals de tota la vida conegut pels seus plats casolans. Ofereix esmorzars d'entrepà i plats tradicionals com llonganissa amb fesols, truites diverses o bacallà amb guarnició. Destaca sobretot per la relació qualitat-preu i pel bon servei. Especialitzat en esmorzars i dinars, obre de 8 del matí a 3 de la tarda. 

2. El Cafè de la Ràdio


Entrepans, plats combinats i tapes diverses és el que es pot esmorzar de bon matí a aquest local situat a la plaça de la Ràdio. Bon preu, acollidor i tracte familiar és el que caracteritza el cafè situat a la seu històrica de l'antiga Ràdio Reus. Pops amb salsa picant, peus de porc amb patates o tripes de vedella són alguns dels plats que hi podem trobar. 

També us pot interessar:

3. Bar Miami


Des del 1965, el bar situat al raval de Sant Pere serveix esmorzars i dinars als reusencs. La truits d'espinacs amb alls tendres i fesols o la truita de patates amb ceba són dos dels plats característics per començar el dia. Obre al matins, de 8 a 3 de la tarda, i és un dels locals que compta amb parroquians de tradició. 

També us pot interessar:

4. La Manigua


El local que es troba a la plaça de Sant Francesc és un dels consolidats en esmorzars de forquilla. Són típics els plats de cassola i tradicionals com les arengades amb fesols, alls i tomaques escalivades; truites de bacallà i baldana; conill al forn o uns ous ferrats amb fesols. 

També us pot interessar:

5. La Mulasseta


Truites de patata i esmorzars de forquilla els cap de setmana és el que trobarem a La Mulasseta. Situat al carrer de Misericòrdia, és un dels llocs recomanats per començar el dia. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: