1 de 10
ART

Aquest cap de setmana arriba la 10a edició del Montbriart

Més de 80 artistes, espectacles, tallers i un mercat d’artesania guarniran el programa d’actes

Cartell de l'esdeveniment | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 1 de setembre de 2022 a les 21:45 |
Montbrió del Camp organitzarà, aquest 3 i 4 de setembre, la desena edició del Montbriart, l’esdeveniment que combina exposicions, xerrades, música, tallers, exhibicions, un tast de vermut i un mercat d’artesania. En total, més de 80 artistes exposaran els seus treballs a diferents localitzacions del poble, siguin cases particulars, places o parcs.

Carme Bassa, artista convidada


 
L’horari de les exposicions i del mercat serà d’11 del matí a 2 de la tarda i de 6 a 9 del vespre. Destaca, en especial, l’exhibició de Carme Bassa, artista convidada, dissabte a dos quarts de 10 de la nit a la plaça de la Vila. Bassa parlarà sobre l’encàustica, una tècnica de pintura antiga, que es duu a terme a base de cera d’abella, resina i pigments.

També s’organitzaran diferents activitats culturals, com la visita als recentment renovats rentadors de Sant Antoni. El programa inclou el tradicional vermutART i dues actuacions musicals, de Robber Soul i de la xaranga Tocabemolls. Entre els diferents tallers, se’n podrà fer un de papiroflèxia i un altre per elaborar un bust de fang.

Al Montbriart poden participar de forma individual o col·lectiva diferents artistes amb una obra que s’emmarqui en alguna de les disciplines de les arts visuals. A més, el mercat d’artesania està obert a totes les parades de productes artesans.

Després que l’any 2020, l’esdeveniment s’hagués de suspendre a causa de la pandèmia, el 2021 va tornar amb més de 60 artistes.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: