SOLIDARITAT

Una «foodtruck» al servei de la inclusió social

"La Ganxeta" oferirà tacos francesos i crearà oportunitats laborals per a joves migrants

La foodtruck crearà tres llocs de feina per a joves migrants | Cedida
per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 2 de setembre de 2022 a les 08:00 |
Una foodtruck per crear oportunitats laborals a joves migrants. Aquesta és la nova aventura de Grans Projectes Solidaris-Reus Circ Social, una entitat que treballa per la inclusió social. Ara, ha engegat una campanya de crowdfunding per posar en marxa una foodtruck que creï llocs de feina per a joves en situació de migració.

Amb el nom "La Ganxeta", la foodtruck oferirà tacos francesos, un tipus de menjar ràpid que, segons l'impulsor del projecte, Rafa Arencón, "aquí no s'ha explotat massa". Això s'acompanyarà també de servei de cafeteria i begudes. La previsió és tenir presència amb la foodtruck al matí a mercats al carrer i a la tarda en esdeveniments musicals, o esportius.

"La Ganxeta" crearà tres llocs de feina


L'objectiu de la campanya de micromecenatge és de 1.150 euros, per assumir les despeses de legalitzar la cooperativa, que comporta els costos de notari i de l'import que han d'aportar dos socis, com a mínim, per crear la societat. Un cop es posi en marxa el projecte, donarà feina a dos equips de joves: un al matí i una a la tarda, que constaran de dues persones a temps complet i un a mitja jornada.

Amb La Ganxeta, Grans Projectes Solidaris té el propòsit de crear oportunitats laborals per a joves migrants i ajudar-los en el procés d'aconseguir documentació a través d'un precontracte, a més de dotar-los d'experiència laboral. La foodtruck s'inaugurarà a la Fira d'Entitats el pròxim 30 de setembre a la plaça de la Llibertat de Reus. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: