OBRES I MILLORES

S'adjudiquen les obres de remodelació de diverses vies del Carrilet

Els treballs són als carrers del Canal, de Joan Ramis i de Tetuan

Una imatge d'arxiu del carrer del Canal | Google Maps
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 29 d'agost de 2022 a les 09:59 |
L'Ajuntament de Reus ha adjudicat a l'empresa Canalizaciones la Torre SL, amb un pressupost de 451.927,26 euros (IVA inclòs) el contracte per a l'execució de les obres de remodelació dels carrers del Canal, de Joan Ramis i de Tetuan, al barri del Carrilet. 

Un "primer pas" per "transformar" el Carrilet, segons PellicerL'alcalde, Carles Pellicer, ha afirmat que “la remodelació d’aquests tres carrers és un primer pas de la transformació del Carrilet i el seu entorn i és fruit de la convicció del govern de Reus atenent a les demandes de l’associació de veïns de la zona”.

El contracte, ara pendent de signatura, fixa un termini d'execució de les obres de sis mesos a partir de la formalització. La imatge dels nous vials "s’ha dissenyat en base a donar una major comoditat al vianant, augmentant l’amplada de voreres actuals i canalitzant el trànsit, de forma que s’elimina superfície d’aparcament, ja que es disposa d’aparcaments soterranis propers", segons han exposat fonts del consistori.
 

Plànol de la zona d'obres Foto: Reus.cat


En la línia dels projectes que s'estan desenvolupant en altres punts de la ciutat, i que aposten per fomentar la mobilitat a peu, el projecte dels carrers del Canal, de Joan Ramis i de Tetuan defineixen unes voreres d'entre 1,8 i 2,2m (actualment, són de 0,8m). La solució adoptada és a dos nivells, amb calçada i voreres diferenciades. Es manté el sentit de circulació existent. Es preveu la construcció amb vorades de granit, paviment de voreres de panot, i paviment asfàltic sobre base de formigó.

També us pot interessar:


 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: