1 de 10
OBRES I MILLORES

Comencen els treballs de pavimentació final de la rambla de Jaume I, de Cambrils

Amb aquests treballs que han començat aquest dimecres, la Rambla Jaume I continua avançant al ritme previst

Amb aquests treballs que han començat avui, la Rambla Jaume I continua avançant al ritme previst | Ajuntament de Cambrils
per Reusdigital.cat, Cambrils | 24 d'agost de 2022 a les 19:01 |
Aquest article es va publicar originalment el 24 d'agost de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’alcalde en funcions de Cambrils i regidor d’Obra Pública, Enric Daza, i l’arquitecte municipal responsable de la direcció d’obra, Víctor Pujol, han fet una visita d’obres coincidint amb l’inici dels treballs de pavimentació i col·locació de la rigola central de la Rambla de Jaume I.

Amb aquests treballs que han començat aquest dimecres, la Rambla Jaume I continua avançant al ritme previst i assolint noves fites que ens permeten ser optimistes de cara a la finalització de les obres. Cal destacar que durant els dos darrers mesos s’ha dut a terme l’adequació i cimentació de l’espina central de la via, un cop enllestits els subministraments soterrats.

Segons Daza, “el canvi de fisonomia de tot l’entorn ja és molt evident. Cada dia que passa, la nova Rambla Jaume I agafa més embranzida i ja es pot apreciar la transformació tan positiva que significarà per al barri del Port, però, també, pel conjunt del municipi” i ha afegit que “una obra tants anys reivindicada per veïns i comerciants serà una realitat d’aquí a pocs mesos”. Per Daza “el més important és que hem superat, amb bona nota, les setmanes més decisives de l’estiu, minimitzant les complicacions que una obra d’aquesta envergadura pot produir”.

En els pròxims dies començaran les obres de substitució de les lluminàries antigues per altres de modernes de baix consum energètic i més sostenibles. En paral·lel també es duran a terme els treballs de soterrament dels encreuaments de línies elèctriques que millorarà molt l’aspecte visual.


L’Ajuntament de Cambrils va adjudicar les obres a Gestión Ingeniería y Construcción de la Costa Dorada SA (GICSA). La seva oferta és la que va obtenir la millor puntuació entre les 8 propostes presentades a la licitació pública. GICSA és empresa constructora fundada el 2005 per un grup d’enginyers de camins, canals i ports, que es dedica a l’obra civil, residencial i industrial. En els seus més de 15 anys d’experiència ha realitzat més de 250 obres públiques i privades.

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: