1 de 10
OBRES I MILLORES

A licitació el projecte per ampliar el tanatori municipal de Reus

L'objectiu és renovar espais com el vestíbul i la zona d'oficines i augmentar l'aforament de la sala de cerimònies

Imatge d'arxiu del Tanatori Municipal de Reus | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 24 d'agost de 2022 a les 12:26 |
La sala de cerimònies, el vestíbul i la zona d’oficines del Tanatori Municipal de Reus s’ampliaran i reformaran. Els treballs, encarregats per Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, tenen l’objectiu de millorar aquests espais i les seves prestacions. 

Aquest dimecres s’ha publicat al concurs del contractant la licitació del contracte per redactar l’avantprojecte, el projecte, la direcció facultativa i l’estudi de seguretat, entre altres documents. El contracte surt a licitació amb un pressupost de 211.750 euros. 

La sala de cerimònies comptarà amb 110 llocs més d'aforament


El contracte es divideix en dos lots, el primer dels quals, amb un pressupost de 81.070 euros, correspon a la reforma i ampliació de la sala de cerimònies. Es preveu la renovació dels acabats i el mobiliari, a més de la construcció d’un cos annex a l’edifici per ampliar la superfície de la sala i l’aforament amb 110 seient més. 

El segon lot afecta la reforma i ampliació del vestíbul i la zona d’oficines del tanatori. Pretén redissenyar la distribució de l’espai i renovar les instal·lacions. L’objectiu és ampliar el vestíbul i connectar-lo amb els dos accessos principals, tant el de la plaça de Pau Picasso com amb l’aparcament. L’accés des de la planta baixa es renovarà substituint l’escala per una de nova que permetrà reorganitzar l’espai. També es traslladaran les oficines de la primera planta, a la planta baixa.  
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: