CINEMA

El cinema a la fresca guarneix els Dijous d’Estiu del Morell

Aquest 25 d’agost a les nou de la nit es projectarà el film Encanto a la plaça Maria Mercè Marçal

Els Dijous d'Estiu del Morell projectaran Encanto | Cedida
per J. M., Reus, Catalunya | 23 d'agost de 2022 a les 16:55 |
Un any més, el cinema familiar arriba als Dijous d’Estiu del Morell. Enguany, amb l’últim èxit de la factoria Disney, que transporta a la Colòmbia més acolorida i màgica. La pel·lícula Encanto explica la història de la família Madrigal, en la qual tots els seus membres tenen algun do, des de la superforça fins al poder de curar. No obstant això, hi ha una persona que no en té cap: Mirabel. Quan aquesta descobreix el perill que aborda els seus familiars, decideix que ella, l'única Madrigal normal, podria ser l'última esperança de la seva família.

La projecció tindrà lloc aquest dijous, 25 d’agost, a les nou de la nit a la plaça Maria Mercè Marçal. L’entrada serà lliure i gratuïta, però caldrà portar-se la cadira de casa.  

L'últim dijous d'Estiu portarà màgia al Jardí de l'Ajuntament


Segons les regidores de Cultura i Festes respectivament, Maria Jesús Valldosera i Mònica Casas, els Dijous d’Estiu constaten una aposta per la cultura: “La idea és que no s’aturin les iniciatives culturals i que, tot i les vacances, la ciutadania tingui opcions per sortir”, indiquen.

La següent cita serà dijous, 1 de setembre, a les nou de la nit al Jardí de l’Ajuntament, amb la màgia de Jordi Caps i Charlie Mag i el seu espectacle Il·lusionadors. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: