INFRAESTRUCTURES

L'Estat estudia obrir un nou accés a l'AP-7 a Tarragona

Les noves entrades i sortides estarien ubicades a prop de la Móra, per tal de connectar la infraestructura amb l'A-7

L'AP-7, en una imatge d'arxiu. | ACN
per Redacció, Reus, Catalunya | 22 d'agost de 2022 a les 10:17 |
L'autopista AP-7 podria tenir un nou accés al terme municipal de Tarragona. És la proposta de l'Ajuntament que està estudiant el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, segons ha avançat aquest dilluns el Diari de Tarragona. L'objectiu del consistori és habilitar una connexió directa a la ciutat entre l'AP-7 i l'A-7.

I és que actualment els vehicles que volen enllaçar aquestes dues carreteres ho han de fer en el tram Altafulla-Torredembarra. L'Ajuntament planteja que una sortida a la Móra facilitaria el trànsit al nord del municipi.

La Móra, El Catllar o Ferran, possibles ubicacions


Entre les propostes plantejades d'entrada a la ciutat per part del Ministeri hi ha la zona de Mas d'Enric (el Catllar) o bé al poble de Ferran (Tarragona), mentre que l'Ajuntament aposta per la rotonda de la Móra. Amb aquesta mesura, l'equip de govern creu que els barris de Llevant i també Altafulla se'n beneficiarien.

Actualment l'única entrada i sortida a l'AP-7 al terme municipal de Tarragona és a l'alçada del polígon Riu Clar. Amb la gratuïtat de la via, el Ministeri s'ha començat a plantejar diverses reformes i, per tal de contemplar aquest possible escenari, l'Ajuntament ja està redactant el nou POUM reservant espais per a noves infraestructures.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: