REPÚBLICA

Prop de 150 persones participen en la 5a Passejada per la República a Salou

Va ser convocada per la Plataforma per la Democràcia i la Llibertat

Imatge de la marxa independentista i republicana a Salou | Diana Vizán
per Reusdigital.cat, Salou, Catalunya | 21 d'agost de 2022 a les 11:12 |
Unes 150 persones van participar, aquest passat dissabte, al passeig de Jaume I Salou, en la 5a Passejada per la República, convocada per la Plataforma per la Democràcia i la Llibertat de Cambrils, Salou i Vila-seca. Enguany s’ha tornat al format original, després que, por motius sanitaris, en els darrers dos anys s’han hagut de fer concentracions.

Des del 2018 la Plataforma continua reivindicant el dret a l’autodeterminació i, tal com manifesten "per això, aprofitem un indret tan confluït en aquestes dates per tal de fer sentir millor la nostra veu que recordem és la de milions de catalanes i catalans”.

L’acte va comptar amb les intervencions de l’advocada Teresa Rosell, membre de Juristes per la República i Carles Ferrer del col·lectiu Advocats 1-O. Després de la lectura del manifest, a càrrec de dues veïnes de Cambrils i Salou, es va cantar l’Himne dels Segadors per a cloure la convocatòria independentista.

Un dispositiu policial va custodiar la manifestació i, també, va formar un cordó de separació entre els contramanifestants, una vintena de persones que amb banderes espanyoles s'havien situat al darrere del monument de Jaume I. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: