1 de 10
NADAL 2022

Surt a licitació la contractació per a l'enllumenat de Nadal

Contempla la instal·lació dels llums, l’arbre de Nadal al Mercadal i un laberint transitable a la plaça de Prim

Ambient nadalenc a Reus, en una imatge d'arxiu | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 18 d'agost de 2022 a les 10:56 |
L’Ajuntament de Reus ha publicat la licitació del contracte de subministrament de l’enllumenat i elements ornamentals de Nadal de 2022. La licitació contempla la instal·lació dels llums, l’arbre de Nadal a la plaça del Mercadal i un laberint transitable a la plaça de Prim, entre altres.

Les empreses interessades podran presentar les seves ofertes al portal de contractació pública de la Generalitat fins al primer dia de setembre. La contractació de tots aquests subministraments està dividida en sis lots. Les instal·lacions es contemplen a la plaça del Mercadal, la plaça de Prim, la plaça de la Llibertat i altres zones, com diversos barris de la ciutat i rotondes d’entrada a Reus des d’altres municipis.

L’enllumenat de Nadal haurà d’estar completament instal·lat el dia 24 de novembre de 2022, i en perfecta situació pel seu funcionament fins al dia 8 de gener de 2023. Els llums ornamentals han de ser de tipus LED o tecnologia similar, per tal d’assegurar un baix consum elèctric durant el període d’encesa i funcionament.

El consistori també exigeix controls de qualitat obligatoris a l’instal·lador i que tots els materials utilitzats per a la instal·lació disposin de certificats de qualitat i marcatge CE.

La licitació es fa pública amb un pressupost de 349.669,38 euros (sense IVA).
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: