1 de 10
JOVENT

Castellvell, punt de trobada de joves del Baix Camp

El Consell Comarcal i l'ajuntament organitzen una sessió, el 17 de setembre, amb tallers sobre habitatge i feminisme i altres iniciatives

La 1a Trobada de Joves del Baix Camp inclourà tallers i activitats de caràcter lúdic | Freepik
per M.B., Reus, Catalunya | 29 d'agost de 2022 a les 08:00 |
L’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp amb la col·laboració l’Ajuntament de Castellvell organitza la 1a trobada de joves del Baix Camp. Aquesta es durà a terme el pròxim 17 de setembre a Castellvell del Camp i hi pot participar qualsevol persona jove de la comarca.

Tallers de feminisme i d’habitatgeLa trobada es desenvoluparà durant la jornada de dissabte i constarà d’activitats com un vermut associatiu, un dinar de germanor, i diferents tallers i activitats simultànies perquè cadascú pugui assistir a allò que més li desperti interès.

Els temes troncals dels tallers seran el feminisme i l’habitatge per a joves als pobles. Dues qüestions de vital importància i que es troben a l’ordre del dia del teixit juvenil de la comarca, segons l'organització.
 

Cartell de l'esdeveniment Foto: Cedida


També es programaran activitats amb un vessant "més artístic i divertit" perquè les persones joves comparteixin espais de lleure en diferents tallers i activitats. Per acabar la jornada, els joves de l’Associació Trencalòs de Castellvell del Camp faran una gimcana pels carrers del poble i seguidament, hi haurà un sopar i música en directe. 

Crida a la participacióDes de l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal s'ha fet una crida a totes les persones joves, associacions i entitats juvenils de la comarca perquè s’animin a participar i assistir a la jornada per viure en primera persona l’experiència. "També s’espera que aquesta sigui la primera trobada de moltes, en un futur no gaire llunyà", s'ha apuntat des de l'organització, ja que "la trobada de joves vol esdevenir un espai de trobada i d’intercanvi entre els joves del Baix Camp per tal de crear sinergies i compartir inquietuds, i de retruc, poder detectar les seves necessitats i poder crear polítiques de joventut que s’adaptin al màxim a la realitat de la comarca".

Per a més informació les persones interessades poden enviar un WhatsApp al 674 321 663.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: