1 de 10
OBRES I MILLORES

Liciten per 32.000 euros les obres de millora de la planta baixa de la Gota de Llet

L'edifici és la seu de la regidoria de Salut, i el contracte té una durada de dos mesos

Exterior de l'edifici de la Gota de Llet | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 17 d'agost de 2022 a les 12:59 |
El passat dijous 11 d’agost, l’Ajuntament de Reus va fer pública la licitació d’obres de millora de la planta baixa de l’edifici de la Gota de la Llet, seu de la regidoria de Salut. El contracte té una durada de dos mesos.

Les actuacions no modificaran l’estructura de l’edifici i consistiran en la substitució de l’enllumenat actual amb il·luminació led, retirar el paviment de parquet i col·locar un nou paviment de pedra natural calcària, instal·lació de nous aparells de climatització i s'eliminaran algunes parets per aconseguir un espai més diàfan.

La intervenció es fa amb la intenció de modernitzar les oficines de la Regidoria de Salut, a més de fer-les més sostenibles i adaptar els espais de treball a les necessitats actuals. L’adjudicació es farà seguint els procediments de contracte menor, ja que el pressupost de licitació és de 32.652 euros (sense IVA).

Durant el procediment d’adjudicació se seguirà un criteri únic relacionat amb els costos de cada una de les ofertes. L’edifici té una superfície aproximada de 428 metres quadrats repartits en tres plantes. Va ser construït l’any 1900 i es troba catalogat pel Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Natural de Reus. Fitxers adjunts:
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: