1 de 10
POLICIAL

La Policia Local de Valls i els Mossos d'Esquadra reforçaran la vigilància al nucli antic

Arran dels episodis de violència dels últims dies aquest dimarts es va fer una reunió d'urgència

La seu de la Policia Local de Valls | Josep M. Llauradó
per Redacció, Tarragona | 17 d'agost de 2022 a les 11:58 |
La Policia Local del Valls i els Mossos d'Esquadra reforçaran la vigilància al centre històric de Valls i a la zona del Portal Nou arran dels últims episodis de violència dels últims dies. Aquest dimarts, l'Ajuntament, els cossos policials i entitats veïnals es van reunir per analitzar la problemàtica.

Entre les solucions proposades hi ha que els Mossos augmentarà els efectius a la zona en els propers dies i que la Policia Local incorporarà quatre nous agents. A més, els cossos també reforçaran les patrulles combinades i es desplegaran nous "operatius especials", segons ha indicat el consistori.

Segons l'Ajuntament, en els propers dies els Mossos augmentaran la seva presència a la ciutat amb el retorn de part dels agents desplaçats a localitats costaneres en motiu de la campanya turística d'estiu. Així mateix, el consistori reclama al Departament d'Interior "l'ampliació permanent de l'actual dotació" de Mossos "d'acord amb les necessitats de seguretat que té la ciutat", sense que això vagi en detriment d'altres municipis.

A la zona del Portal Nou s'hi instal·laran càmeres de videovigilància, igual que ja es va fer el 2021 al carrer de la Cort.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: