SERVEIS

Valls acollirà la nova seu dels GRAE dels Bombers per al Camp i l'Ebre

El servei entrarà en funcionament entre octubre i novembre i hi treballaran setze professionals

Imatge d'arxiu d'un rescat del GRAE | GRAE
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 17 d'agost de 2022 a les 10:58 |
Valls acollirà la nova seu del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers, que donarà servei al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre. Segons ha avançat la cadena SER i ha pogut confirmar l'ACN, el servei entrarà en funcionament entre octubre i novembre.

Actualment s'estan acabant de fer les adaptacions al parc de Bombers de Valls per acollir els 16 nous professionals que formaran l'equip. Alguns d'ells ja tindran experiència perquè procediran d'algun dels altres tres centres que hi ha a Catalunya, en concret a la Seu d'Urgell, Olot i Cerdanyola del Vallès.

Aquest grup està especialitzat en rescats de muntanya i s'espera que operi principalment a les Muntanyes de Prades, el Montsant i els Ports. Actualment, quan els GRAE han de fer un rescat a la demarcació de Tarragona han d'anar-hi professionals d'altres punts del país.

Amb la seu de Valls es confia que els rescats podran ser més ràpids. La creació d'aquest servei comportarà també la incorporació de nous professionals al cos, segons han apuntat des de Bombers.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: