1 de 10
EL TEMPS

Les conseqüències de la pluja a Reus

Es produeixen dos despreniments de façana i s'inunda el pont d'accés al Mas Abelló

La pluja ha malmès l'asfalt de l'avinguda del Mediterrani, de Reus | Guàrdia Urbana de Reus
per M.B., Reus, Catalunya | 16 d'agost de 2022 a les 15:49 |
L'aigua que ha caigut a Reus aquest dimarts, després de setmanes d'intensa calor, era esperada i necessària, si bé les conseqüències de la pluja han estat de diversa consideració. Fonts del consistori han apuntat, ja a la tarda, que la Guàrdia Urbana i els Bombers han intervingut per diferents avisos. Un dels més destacats ha estat al Teatre Bartrina, ja que ha entrat aigua a l'edifici. 

A banda, el mal temps d'aquest matí de dimarts ha fet que fins a quatre vols que havien d'aterrar a l'aeroport de Reus s'hagin desviat a Barcelona. Al carrer de Teresa Pàmies i Bertran hi ha hagut un despreniment de façana que ha requerit que s'assegurés la zona amb cinta policial. El cos dels Bombers han sanejat la façana sense cap més incidència. A l'avinguda del Mediterrani, la incidència ha estat un desperfecte a la via de circulació consistent en el trencament i l'aixecament del paviment de la calçada. Això ha forçat un tall de circulació i l'actuació de les brigades municipals.

Al carrer de Sol i Ortega, al pont d'accés al Mas Abelló, s'ha inundat la via i no s'hi ha permès l'accés de vehicles durant una part de la jornada. S'ha tallat la circulació fins que la via ha restat transitable sense cap més incidència.

Al carrer de Recasens i Mercader s'ha inundat la zona al voltant d'una rotonda. S'ha tallat la circulació fins que la via ha restat transitable sense cap més incidència. Al carrer de Maria Cortina i Pascual, una via de circulació ha quedat inundada amb contenidors moguts del seu lloc. S'ha tallat el trànsit per assegurar els contenidors.

Vídeo cedit per Cori Jansà, del carrer del Monestir de Poblet: 
 

Al carrer de Santa Helena, número 13, hi ha hagut un nou despreniment de façana. S’ha activat el cos dels Bombers, que l'han sanejada. Al carrer de Rovira i Virgili, finalment, s'ha obert una tapa de clavegueram. 
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: