HOQUEI PATINS

Disponibles els abonaments per veure els partits de lliga del Reus Deportiu

El club roig-i-negre ha posat a disposició de socis i seguidors els abonaments per a la campanya que comença | Reus Deportiu
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 16 d'agost de 2022 a les 12:49 |
La campanya d’abonaments per veure els partits de lliga del Reus Deportiu al Palau d'Esports ha començat aquest dimarts, 16 d’agost.

Tràmit presencialEl tràmit de renovació o alta, segons s'ha informat des de l'entitat roig-i-negra, es pot realitzar presencialment a la recepció del club (situada al número 66 del carrer d'Antoni Gaudí 66).

Quants als preus dels abonaments personals (que no inclouen el play-off, en cas d'arribar-hi), els de general valen 100 euros (75, per als socis). En cas de ser menor de 14 anys, el preu és de 50 euros (15, si s'és soci). Entre els 15 i els 18 anys, el preu segueix sent de 50 euros (25, en cas de ser soci). Si s'opta per un abonament de butaca (zones A i B), el preu és de 150 euros (120, per als socis). 
 

Preus dels abonaments Foto: Reus Deportiu


"Tots al Palau! Un any més comptem amb el teu suport, la teva veu i el teu alè per ajudar a l’equip aconseguir grans èxits", s'ha assenyalat des del Reus Deportiu per fer una crida als seguidors de l'equip. 
 
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: