1 de 10
CINEMA

El Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca rep més de 650 propostes de 42 països

El FICVI se celebrarà del 14 al 23 d’octubre al Celler de Vila-seca

La platea del Celler de Vila-seca. | Ajuntament de Vila-seca
per Redacció, Tarragona | 16 d'agost de 2022 a les 11:30 |
El FICVI -Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca- ha tancat el període d'inscripció de la seva setena edició amb un total de 666 curtmetratges inscrits procedents de 42 països. Actualment, s'està treballant en el procés de selecció dels curtmetratges finalistes i al llarg d'agost es presentarà la llista dels finalistes que es podran veure en aquesta setena edició que se celebrarà del 14 al 23 d’octubre al Celler de Vila-seca.

S'han presentat curtmetratges d'arreu del món, Albània, Alemanya, Argentina, Àustria, Bèlgica, Bolívia, Brasil, Xile, Xina, Colòmbia, Corea del Sud, Cuba, Equador, Espanya, Estats Units, Estònia, França, Índia, Iran, Irlanda, Israel, Itàlia, Lituània, Luxemburg, Malàisia, Mèxic, Noruega, Països Baixos, Panamà, Paraguai, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Rússia, Sèrbia, Sudàfrica, Taiwan, Turquia, Uruguai, Uzbekistan.

El Celler de Vila-seca es troba molt a prop del Castell i té la consideració de Bé Cultural d’Interès Local. L’edifici es va construir l’any 1919, obra de l’arquitecte Pere Domènech i Roure (fill del també arquitecte Lluís Domènech i Muntaner). El Celler, d’estil noucentista, va ser adquirit per l’Ajuntament de Vila-seca l’any 2014. Recentment, s’ha dut a terme un projecte de restauració i museïtzació del celler. El projecte global pretén crear un Parc Cultural entre els dos grans equipaments que disposa la zona de llevant: el Castell de Vila-seca, i el conjunt arquitectònic del Celler de Vila-seca, per tal de permetre diversos usos culturals.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: