ENTITATS

El Punt del Voluntariat impulsa una fira d'entitats

Tindrà lloc el 30 de setembre a la plaça de la Llibertat i serà una trobada entre voluntaris i persones interessades en el voluntariat

El Punt del Voluntariat organitzarà la sisena fira d'entitats | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 16 d'agost de 2022 a les 10:06 |
La plaça de la Llibertat aplegarà per sisena vegada la fira d’entitats organitzada pel Punt del Voluntariat de Reus. El 30 de setembre se celebrarà la trobada entre representants de les organitzacions de la ciutat que acullen persones voluntàries.

179 persones formen part del Punt del Voluntariat


La fira comptarà amb activitats com tallers de memòria, salut, cuina, esport i actuacions de grups festius, entre d’altres. Actualment, el Punt de Voluntariat té una borsa de 179 persones i 65 entitats sense ànim de lucre d’àmbits com la diversitat funcional, la gent gran, el suport social o joventut. Du a terme un voluntariat inclusiu, que consisteix en què els usuaris d’algunes entitats socials facin voluntariat en d’altres entitats de la ciutat. 

El Punt del Voluntariat ha detectat que algunes d’aquestes entitats necessiten persones voluntàries per gestionar les xarxes socials, de manera que fa una crida a qui vulgui dur a terme aquestes tasques. Aquest punt és un servei municipal que promou i informa dels projectes i entitats que necessiten persones voluntàries. Es troba al Centre Cívic del Carme i fa atenció al públic els dimarts i els dijous de 10 a 12 durant el mes d’agost.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: