1 de 10
LLEURE

250 infants i adolescents gaudeixen del programa «Conviu l'estiu»

Amb activitats entorn del cinema

Canalla en una de les activitats | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 12 d'agost de 2022 a les 11:40 |
Uns 250 infants i adolescents de Reus entre els 3 i els 12 anys han gaudit d’activitats entorn del cinema a través del programa Conviu l'estiu des del 4 de juliol fins aquest divendres 12 d’agost. Per accedir a aquestes activitats socioeducatives que es fan durant l'estiu, organitzades per la regidoria de Benestar Social, tenen prioritat els infants i adolescents amb famílies en situació de vulnerabilitat social.

Enguany, la temàtica de les activitats ha girat entorn del cinema i s’han fet de dilluns a divendres, de 9 a 1, al centre cívic Migjorn i a les escoles Rosa Sensat, Mowgli i Ciutat de Reus. Pel que fa a les activitats més lúdiques i estiuenques, els infants de l'escola Rosa Sensat han anat un dia a la setmana a la piscina del Reus Ploms i, els del centre cívic Migjorn i les escoles Mowgli i Ciutat de Reus, a les piscines del Reus Deportiu.

A més del programa Conviu l'estiu, la regidoria de Benestar Social també ha subvencionat l'assistència de 122 infants de famílies en situació de vulnerabilitat als casals organitzats per entitats. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: