1 de 10
LLEURE

Salut i Ciutadania fa un bon balanç de les activitats del «Planet Reus Estiu»

S’han ofert un total de 80 activitats diverses

Joves en una de les activitats de lleure de l'estiu a Reus | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 12 d'agost de 2022 a les 09:41 |
El departament de Joventut de la regidoria de Salut i Ciutadania ha tancat la programació d’estiu emmarcada dins el programa Planet Reus "amb èxit i amb l’objectiu acomplert d’haver posat a l’abast dels joves dels 12 a 25 anys una gran oferta d’activitats d’oci i lleure saludable orientada a poder gaudir de l’estiu amb activitats físiques, espais de socialització amb altres joves, formacions en temes de lleure i salut, i sortides a l’aire lliure”, segons el regidor Òscar Subirats.

S’han ofert un total de 80 activitats diverses que s’han programat conjuntament amb entitats de la ciutat, joves emprenedors que han volgut compartir el seu talent, petites empreses del territori o activitats programades arrel de la demanda dels mateixos joves. “Perquè el programa Planet Reus té com a objectiu principal millorar els entorns dels joves a través de la comunitat i això passa per treballar amb la comunitat: joves , entitats, col·lectius,... i elaborar una oferta d’activitats on els joves són els protagonistes i es passa de l’experiència a l’aprenentatge”, ha afegit el regidor.

Les activitats s’han realitzat a diferents punts de la ciutat i en diferents equipaments, cosa que també ha permès donar a conèixer nous espais i afavorir la vessant relacional i comunitària dels equipaments municipals. El Planet Reus Estiu ha ofert cinc setmanes de programació amb un total de 78 activitats realitzades, 103 talleristes i 986 joves participants. Dins del Planet Reus també s’han realitzat quatre concerts dins del cicle Fil Musical 2022 els dijous al vespre a la Palma amb la participació de 1.300 assistents, i un esdeveniment de videojocs i cosplay a càrrec de l’entitat juvenil Anime, a més de videojocs i cultura japonesa amb l'Irasshai Summer Fest, que va comptar amb uns 600 participants que van poder gaudir i participar dels tornejos, activitats i actuacions durant tot el dia.

El 98% de les activitats programades han estat gratuïtes amb l’objectiu d’arribar a tots els joves de la ciutat fent-les accessibles i universals perquè cap jove es quedi sense espais d’oci a l’estiu. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: