1 de 10
FESTES

Més de 60 activitats a la festa major de la Mare de Déu del Camí de Cambrils

Del 27 d'agost a l'11 de setembre, amb el periodista Josep Capella com a pregoner

Els actes tenen lloc del 27 d'agost a l'11 de setembre | Revista Cambrils/ GDDCT
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 11 d'agost de 2022 a les 20:10 |
L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i els representants de les diferents entitats festives de la vila han presentat la programació de la festa major de la Mare de Déu del Camí en el seu format tradicional d’abans de les restriccions sanitàries. El programa festiu, que començarà el dissabte 27 d’agost i s'acabarà el diumenge 11 de setembre, inclou més de 60 activitats repartides entre actes tradicionals de cultura popular, concerts, espectacles familiars i enguany, "amb més força que mai", la Nit del Foc o el ball parlat dels Vileros i Mariners.

Un dels espais que enguany tindrà un protagonisme especial, serà el pati de la Torre del Llimó, un indret on es podrà gaudir de la sàtira del Ball Parlat de Vileros i Mariners. Altres espais de la festa a l’aire lliure seran el pati de l’Ermita, la plaça del Setge, els carrers del barri antic, la plaça de l’ajuntament, la plaça de Mossèn Joan Batalla i el parc del Pescador.

L’alcalde ha volgut agrair a totes les entitats festives "l’esforç que han fet aquests dos anys de limitacions sanitàries per mantenir la festa encara que fos sota mínims". “Vosaltres sou l’ànima de la Festa i el motor que fa que es puguin superar totes les dificultats i continuar avançant”, ha afegit Klein.

Actes més destacatsPer part de les entitats festives, han intervingut els Amics de la Sardana, la Colla Gegantera Tota l’Endenga, el Ball de Diables Cagarrieres, el Ball de Bastons, els Xiquets de Cambrils, el Ball Parlat Vileros i Mariners, la NAC i els timbalers Cop de Cap.

Entre els actes més importants s'han volgut destacar l’aplec de Sardanes i les Sardanes del dia 8; La Nit del Foc; la trobada de Gegants, i el Seguici de festa major; la Pujada de la Galera; la presentació de la Colla Infantil del Ball de Bastons; la Diada Castellera; o el Ball Parlat dels Vileros i Mariners del dia 8.

El pregó del divendres dia 2 a càrrec del periodista cambrilenc Josep Capella. El concert de la Diada, al seu torn, comptarà amb Portobello, Gertrudis i The Tyets. 

Descarregueu-vos el Programa de la festa major de la Mare de Déu del Camí de Cambrils 2022.
 

El programa d'actes de la festa major ja s'ha presentat Foto: Cedida 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: