1 de 10
OCI

600 visitants al Museu del Celler de Vila-seca

Es va alçar l'any 1919 per l'arquitecte Pere Domènech i Roura

Imatge de la façana del celler vila-secà | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 11 d'agost de 2022 a les 16:58 |
Gairebé 600 persones, 595 concretament, han visitat ja el Museu del Celler de Vila-seca des de que va obrir les seves portes, el passat 15 de juliol. Els visitants han pogut conèixer el procés de construcció del celler mitjançant ulleres de realitat virtual, les quals els han traslladat a inicis del segle XX per a ser testimonis del naixement d'un espai que, concretament, es va alçar l'any 1919 per l'arquitecte Pere Domènech i Roura.

A banda de la tecnologia de realitat virtual, els visitants també s’han endinsat a la sala on antigament s'elaborava el vi. En aquest espai s'hi pot trobar una projecció de vídeomapping i diverses pantalles interactives amb informació sobre el món del cooperativisme i l'arquitectura dels cellers de Catalunya.

Des d'aquest mateix indret, es pot baixar a la sala de premsat, on es poden veure diverses màquines agrícoles antigues. Cal destacar que la visita també incorpora el visionat d'un vídeo de testimonis que parlen dels seus records de quan el celler estava en actiu. Les visites al Museu del Celler es realitzen en grups de 20 persones com a màxim i es poden comprar al web entrades.vila-seca.cat, tot recordant que l'horari per a visitar-lo és de dimarts a diumenge en les següents franges horàries: 10, 11 i 12 del matí, i 5 i 6 a la tarda.

Les entrades tenen un cost de 4 euros (entrada general); de 2 euros, en el cas de ser major de 65 anys, ser estudiant o aturat, entre d'altres casos, i és gratuïta per a menors de 18 anys o titulars de la targeta VilaCard.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: