1 de 10
SERVEIS

S'obre la borsa del Mercat de la Pagesia

Es posarà en funcionament a la tardor, al Carrilet

Qui ho desitgi ja pot inscriure's a la borsa del Mercat de la Pagesia | Arxiu NG.
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 11 d'agost de 2022 a les 13:03 |
El Consell Comarcal del Baix Camp obre el termini per inscriure’s a la borsa del Mercat de la Pagesia als productors que en vulguin formar part. El mercat se celebrarà d’entrada cada dissabte a les instal·lacions interiors del Mercat del Carrilet de Reus amb previsió que pròximament es formalitzin convenis amb altres municipis de la comarca per tal que aquest pugui ser itinerant.

Les persones interessades a formar part de la borsa del Mercat de la Pagesia trobaran tots els requisits i les condicions, juntament amb la documentació que cal emplenar i signar, al reglament corresponent. Cal que les persones interessades es descarreguin el document, l’emplenin i el signin digitalment, i el facin arribar per la seu electrònica del Consell Comarcal.

Amb tota la documentació pertinent tal com indiquen les bases, mitjançant una instància genèrica que especifiqui l’interès del productor/a per entrar a formar part de la Borsa del Mercat de la Pagesia. La borsa romandrà oberta durant els pròxims dos anys i la comissió de valoració es reunirà periòdicament, mentre hi hagi places vacants o baixes per cobrir per a fer noves adjudicacions entre els candidats.

El Mercat de la Pagesia es desenvoluparà al Mercat del Carrilet a partir de la tardor, els dissabtes al matí de 8 del matí a 2 del migdia. S'hi podran instal·lar fins a 20 parades. Nou en una primera fase, a la zona de la plaça interior més pròxima a l'antiga entrada del supermercat i si fos necessari, en una segona fase, es podran crear fins a 11 punts de venda més. 

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: