1 de 10
MISERICÒRDIA 2022

Misericòrdia 2022 ja té cartell oficial

Les Festes de la Mare de Déu començaran oficialment el 21 de setembre amb total normalitat en els actes i ubicacions

El regidor de Cultura, Daniel Recasens, i l'autor, Albert Asensio, amb el cartell de MIsericòrdia 2022. | Estel Romeu
per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 11 d'agost de 2022 a les 12:12 |
Misericòrdia 2022 escalfa motors amb el cartell oficial, obra d’Albert Asensio. Representant el Santuari de Misericòrdia i els tradicionals focs artificials, el cartell és la primera peça de les Festes que tornaran a la normalitat total. 

El programa complet, per enllestir


Començant oficialment el 21 de setembre, les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia recuperen el format habitual, tal com ja va fer Sant Pere. El cap de setmana del 17 i el 18 tindran lloc els actes previs i hi ha programades la Trobada de Gegants, l’Aplec Baix Camp i les havaneres. El dia 23 tindran lloc el Seguici Petit i el Correfoc i el dia 24, la Diada Castellera. També se celebraran, l’exposició de bonsais del 16 al 25 als Jardins de la Casa Rull; l’espectacle “De Reus al Cel”, el dia 18; i la revetlla i la Baixada de Misericòrdia
 
Segons el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, “es mantenen els actes tradicionals, que són els que formen el gruix de la programació, i encara estem rebent propostes de diferents col·lectius i entitats per anar tancant el programa”. De moment, s’ha presentat el cartell oficial que representa les Festes de Misericòrdia com un espectacle amb la gent com a protagonista, tal com explica l’autor. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: