1 de 10
PORT TARRAGONA

La ruta Ro-Ro entre el Port Tarragona i Turquia compleix divuit mesos

S'han mogut un total de 24.524 Unitats de Transport Intermodal

Una imatge del moll de Cantàbria | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 11 d'agost de 2022 a les 10:11 |
El febrer de 2021 es va posar en marxa el primer servei de la ruta Ro-Ro entre el Port Tarragona i el Port d’Izmir. En 18 mesos de funcionament s’han mogut un total de 24.524 UTIs (Unitats de Transport Intermodal) entre ambdós ports. Les xifres d’importació són les més elevades amb un total de 12.802 UTIs mogudes i una ocupació mitjana del 90% amb puntes properes al 100%.

Les dades d’exportació (de Tarragona a Turquia) "han viscut un camí paral·lel de creixement i és on actualment es centren els esforços per atraure més càrrega", segons s'ha apuntat des de l'Autoritat Portuària de Tarragona (APT). En total entre Tarragona i Turquia han viatjat 11.722 UTIs, amb una ocupació mitjana d’entre el 80 i el 90% de la capacitat de la línia.

El servei entre el Port de Tarragona i el Port d’Izmir "ha ajudat algunes empreses del territori en el seu procés d’internacionalització gràcies a la gran freqüència i velocitat d’enviament", s'ha precisat.

L'empresa EKOL Logistics lidera aquesta ruta amb la participació de la naviliera DFDS, Grup Arola i la terminal Euroports del Port de Tarragona. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: