TRÀNSIT

Enxampen a Flix un home transportant una bombona amb un patinet elèctric

El vídeo s'ha fet viral per la perillositat d'aquest transport

per Redacció, Tarragona | 10 d'agost de 2022 a les 15:58 |
L'home, anant en patinet amb una bombona, a Flix | SocialDrive
El vídeo d'un home assegut sobre una bombona conduint un patinet elèctric s'ha fet viral. El vehicle circulava per la carretera C-12, al seu pas per Flix (Ribera d'Ebre), i la seva difusió a les xarxes ha provocat tota mena de comentaris. Sobretot, per la seva perillositat, ja que qualsevol cop de vent o accident de trànsit podria acabar en tragèdia per als implicats.

Malgrat tractar-se d'una pràctica prohibida, no és la primera vegada que es poden veure imatges semblants. L'estiu passat, a Barcelona, es va fer viral també una gravació d'una dona que va decidir transportar-se de la mateixa manera: asseguda sobre la bombona, sobre un patinet elèctric.

Els patinets elèctrics s'han convertit ja en un mitjà de transport habitual, no només a les grans ciutats sinó a bona part del país. Tot i aquesta popularització, encara queda molt camí per recórrer per conscienciar els seus usuaris sobre les normes de trànsit i de circulació. Entre elles, transportar grans volums i més si aquests són inflamables.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: