1 de 10
VIDA MUNICIPAL

Reus Mobilitat i Serveis torna a licitar la compra de bicicletes

En el marc de la implantació del sistema de bicicleta compartida

Una imatge del model de prova per a la bici compartida de Reus | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 10 d'agost de 2022 a les 15:48 |
El lot per a la compra de bicicletes que havia quedat desert s'ha tornat a publicar al perfil del contractant de Reus Mobilitat i Serveis aquest dimecres. La licitació és per a la compra de les primeres 250 bicicletes i de les peces de recanvi necessàries per posar en marxa el sistema de bicicleta pública compartida a la ciutat de Reus. Reusdigital.cat ja va avançar, dies enrere, la voluntat de l'ajuntament de fer aquest pas. 


S'han introduït "més modificacions tècniques al plec, amb alternatives a alguns dels components de la bicicleta per evitar els problemes de desabastiment global que hi ha en aquest sector", segons han fet constar des del consistori reusenc. El termini de presentació d'ofertes s'acaba el 23 de setembre.

Dos lots adjudicats, aquesta setmana



D'altra banda, aquesta mateixa setmana s'han adjudicat dos lots més del servei. El subministrament del sistema informàtic de gestió del servei, s'ha adjudicat a l'empresa Alestis Consulting SL per un import de 420.800 euros (sense IVA).

Les obres d'adequació del taller de manteniment del sistema públic de bicicletes compartides, al seu torn, s'ha adjudicat a l'empresa Fulgencio Villar SL per un import de 182.687,05 euros (sense IVA).

A la tardor es tornarà a publicar el lot de l'obra civil per a la instal·lació d'estacions i ancoratges amb una nova valoració de l'import. I el darrer lot, el de subministrament d'estacions i ancoratges per a bicicletes, es va adjudicar al mes de juliol a l'empresa Talleres Blamar SL per un import de 448.168 euros (sense IVA).
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: