1 de 10
AJUTS ECONÒMICS

La Diputació de Tarragona subvenciona amb 2 milions d'euros l'activitat cultural

Ha finançat projectes de 171 ajuntaments de la demarcació de Tarragona

La Diputació de Tarragona subvenciona amb 2 milions d'euros l'activitat cultural | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 20 d'agost de 2022 a les 20:30 |
Amb l'objectiu d'impulsar l'activitat cultural als municipis de la demarcació i reactivar aquest sector, la Diputació de Tarragona ha resolt concedir 2 milions d'euros a 171 ajuntaments per a projectes i activitats d'aquest àmbit. Els ajuts permetran finançar actes diversos, com ara festivals, fires, festes, cicles, concerts, jornades gastronòmiques, aplecs i altres iniciatives impulsades pels municipis del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès.

Alguns dels esdeveniments que es rebran part d'aquesta subvenció són La Fira de Bandolers, d'Alcover; el Festival de Màgia l'Impossible, de la Canonja; la Festa del Vidre Artesà Vitrum, de Vimbodí i Poblet; els actes al voltant del poeta i lingüista Gabriel Ferrater a Reus, o el Festival Dixieland, de Tarragona.

S'ha tingut en compte la xifra d'habitants per la quantitat de subvenció


La quantia atorgada a cada municipi té un límit màxim de 14.822 euros i beneficien la majoris de municipis de la demarcació. Segons la presidenta de la institució, Noemí Llauradó, la subvenció pretén "contribuir a dinamitzar la vida als municipis i com a motor de recuperació econòmica en l'actual context de crisi".

En la distribució d'aquests ajuts s'ha tingut en compte la xifra d'habitants dels municipis sol·licitants, de manera que els de menor població -habitualment amb menys recursos- rebin un percentatge més alt de l'ajut. Així per exemple, els de fins a 250 habitants poden rebre fins a un màxim del 98% del pressupost, mentre que la subvenció per als de més de 20.000 habitants és de fins a un màxim del 60% del pressupost elegible.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: