FESTIVALS

​3.500 persones a la tercera edició del Castellvell MusicFest

El festival, que va cloure's amb Ars Aurea Ensemble el diumenge 7 d'agost, ha comptat amb onze concerts

3.500 persones han passat pel Castellvell MusicFest 2022 | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 10 d'agost de 2022 a les 12:11 |
Del 29 de juliol fins al 7 d'agost, la tercera edició del Castellvell MusicFest 2022 ha aplegat fins a 3.500 persones. Organitzat per l'Associació Cultural Musical Ars Aurea Sonora i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castellvell del Camp, ha comptat amb onze concerts de tots els estils.

L'alcalde de Castellvell del Camp, Josep Sabaté, s'ha mostrat molt satisfet d'aquesta tercera edició: "Després de dos anys marcats per la pandèmia, s'ha complert el seu objectiu, amb un cartell molt bo i per a tots els públics". De cara a l'edició següent, plantegen incorporar espectacles d'altres disciplines i incloure nous talents.

Emília Briansó i Daniel Sanxís, reconeguts per la seva trajectòria


El president de l'Associació Cultural Musical Ars Aurea Sonora, Jordi Borràs, ha fet una valoració molt positiva d'aquesta tercera edició: "Estem molt satisfets d'haver aconseguit l'equilibri i la transversalitat que buscàvem quan planificàvem aquesta edició i hem vist que ens ha donat uns resultats de públic molt bons". El director artístic del MusicFest, Dani Sanxis, ha destacat la diversitat d'estils que s'han vist al festival, alhora que ha recordat els preus assequibles del festival que han permès a tothom l'accés a música de qualitat.

En general, la pluja va ser respectuosa amb el festival, tret del dia de l'espectacle audiovisual 'Layla', del grup Hemiòlia, que es va haver d'ajornar fins al 26 d'agost. Pel que fa al concert de cloenda "Souvenirs" d'Ars Aurea Ensemble, va comptar amb un homenatge a la professora de música Emília Briansó, traspassada al febrer. Es va atorgar una placa a les seves filles com a reconeixement i també una a Daniel Sanxís, pels vint anys de treball per la música al municipi
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: