1 de 10
COMERÇ

Obre a Reus una botiga de productes «gourmet» per a gats i gossos

L'establiment de Bruno&Henry és al número 20 del carrer de Castellvell

La botiga ofereix productes gourmet per a animals de companyia | ND
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 9 d'agost de 2022 a les 11:56 |
Després de quatre anys de trajectòria en línia, Bruno&Henry ha obert la seva primera botiga a Reus. És una companyia que es dedica a la comercialització de productes gourmet per a animals de companyia. En un comunicat, els responsables del negoci han exposat que "les mascotes han passat a ser un membre més de la família i la societat és un clar reflex d'aquest fet; cada cop més propietaris es preocupen del que mengen els seus peluts i intenten donar-los una alimentació el més natural possible".

En aquest sentit, el comerç aposta per les dietes naturals com la DIETA BARF, que "estan en auge posant el centre en la dieta biològicament apropiada" per als animals de companyia.

La nova botiga al número 20 del carrer de Castellvell. S'hi poden trobar "una gran varietat d'snacks naturals, pinsos de qualitat, menjar humit importat d'altres països i joguines interactives vingudes d'Estats Units".

S'espera que el nou establiment "serveixi de punt de trobada per a propietaris de gossos i gats que desitgen millorar l'alimentació de les seves mascotes i en el que trobaran pautes i coneixements necessaris per entendre que li estan donant als seus peluts i com poden millorar la seva alimentació". 
 

Gènere en prestatges de la botiga Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: