EQUIPAMENTS

Les obres a l'EBM El Marfull completen la transformació dels patis en jardins educatius

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 9 d'agost de 2022 a les 11:30 |
Una imatge de les obres | Reus.cat
L’Escola Bressol Municipal (EBM) el Marfull transforma el seu pati en un jardí educatiu. Les obres es van iniciar a finals de juny, quan va finalitzar el curs a l’escola Rubió i Ors ja que pel pati accedeixen els vehicles d'obra i està previst que finalitzin a principi de setembre.

Amb aquesta intervenció, totes les escoles bressol municipals de la ciutat ja comptaran amb un jardí educatiu. L'objectiu és "transformar els patis tradicionals en espais pedagògics de joc, experiència i aprenentatge", segons fonts del consistori. Així, les noves instal·lacions de l'EBM el Marfull "ajudaran a millorar el desenvolupament evolutiu dels infants, tot fomentant la seva autonomia i llibertat d'actuació", s'ha subratllat des de l'ajuntament.

A banda d'aquesta transformació, l'escola bressol amplia el seu espai exterior traslladant la tanca lateral que el separa de l’escola Rubió i Ors. El nou jardí educatiu guanyarà 210m² respecte de l’actual. Una de les altres intervencions de millora consisteix a substituir la rampa d’accés del carrer de l'abat Escarré per unes escales que ocuparan menys espai.

El pressupost de licitació d’aquestes obres ha estat de 103.001,06 euros (IVA inclòs). També s’estan duent a terme altres feines com la col·locació d’un paviment absorbidor d’impactes, la instal·lació de tres nous jocs infantils i mobiliari exterior, renovació del sorral i altres intervencions al pati de l’escola Rubió i Ors.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: