1 de 10
FESTES

Rubén López, pregoner de les Nits Daurades: «Salou i els salouencs són essencials en la vida dels irlandesos»

El pregó, a càrrec del director de la Oficina de Turisme d'Espanya a Dublin, ha donat el tret de sortida de la Festa Major d'Estiu

La lectura del pregó enceta les Nits Daurades de Salou | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 9 d'agost de 2022 a les 10:17 |
Salou ha estrenat la Festa Major d'Estiu 2022 amb la lectura del pregó de les Nits Daurades, que s'allargaran fins al dilluns 15 d'agost. El pregoner, Rubén López, director de la Oficina de Turisme d'Espanya a Dublin, ha posat en valor la importància de Salou en el turisme irlandès, assegurant que és la "destinació líder de sol i platja".

Les Nits Daurades, del 3 al 15 d'agost


La lectura del pregó, als jardins del Patronat Municipal de Turisme, al Xalet Torremar; ha comptat amb la presència de l’alcalde de Salou, Pere Granados; el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà; i altres autoritats. Granados ha afirmat que Salou és "lloc de vacances, de visita, de lleure i d’entreteniment, de sensacions i de vivències, de diversitat, de somnis i de felicitat; obert a tothom i sense excloure ningú". A més que “les Nits Daurades esdevenen un bon moment per donar la benvinguda a tothom que ens visita; i on poder expressar la nostra disposició a fer de la seva estada uns moments únics i especials”.

Les Nits Daurades, que van començar el 3 d'agost, s'allargaran fins al dia 15 amb diversos concerts, espectacles musicals i actes culturals. La Festa Major de Salou, coincidint amb les Nits Daurades, ha començat el dilluns 8 d'agost amb la lectura del pregó.

López ha encès també la traca d'inici de la Festa Major


Rubén López ha iniciat el discurs posant de relleu la importància de la relació i el vincle entre persones de Salou i Irlanda, assenyalant que “Espanya és la principal destinació d'Irlanda”. També ha assegurat que “ser a Dublín, donant suport a la promoció de Salou i parlant als irlandesos de vostès i el seu municipi, és la raó del nostre treball”.

En finalitzar la lectura, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha fet lliurament a Rubén López Pulido d’una placa commemorativa i un obsequi, en reconeixement pel fet de ser la figura del pregoner de les Nits Daurades d’aquest estiu 2022. Per últim, el pregoner, junt amb l’alcalde Pere Granados i el regidor Montalà, han encès la traca, que dona l’inici oficial del conjunt d’actes festius.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: