FESTES

Samarretes, bosses, mocadors, totebags, ventalls, domassos i polseres per celebrar el retorn de Santa Tecla

Les entitats començaran a distribuir els productes el dia 23 d'agost i, abans, el dia 20, es farà una gran festa al passeig de les Palmeres per adquirir-los en primícia

Aquest dilluns s'ha presentat el merxandatge de Santa Tecla. | Josep M. Llauradó
per Josep Maria Llauradó, Tarragona | 8 d'agost de 2022 a les 12:53 |
La ciutat de Tarragona viurà, del 12 al 25 de setembre, les festes de Santa Tecla. Precisament aquest divendres s'inicien les de Sant Magí, si bé l'Ajuntament ha preferit no esperar a què aquestes finalitzessin per presentar oficialment el merxandatge de la festa major. En total, set entitats col·laboren enguany per distribuir samarretes, sacs de tela, domassos, mocadors, motxilles, polseres i ventalls. El producte més demanat com sempre serà la samarreta, a càrrec del Ball de Diables de Tarragona, que n'ha encomanat 3.500 exemplars que vendrà a 12 euros, a l'espera que s'esgotin i en calgui fer una nova impressió. També és optimista el Ball de Gitanes, que a 2 euros ofereix les seves polseres.

La major part dels productes continuen l'estela d'altres edicions de la festa, amb només un canvi: les motxilles de la Colla de Diables Voramar seran de tela i no pas de plàstic. En la resta, només canvien els dissenys, que enguany agafen el dibuix elaborat per la cooperativa La Torreta, El Far Cooperatiu i la Fundació Topromi

La regidora Inés Solé ha assegurat que enguany "tornarem a viure la festa al complet, tal com la teníem entesa, amb tota la força". En aquest sentit, ha agraït la tasca de les entitats i ha comentat que a banda dels punts de venda físics habituals també hi haurà venda online.

A més a més, Ajuntament de Tarragona i les set associacions implicades, presentaran el dia 20 d'agost el merxandatge al passeig de les Palmeres, en una festa amb escuma i altres atractius que properament es donaran a conèixer i que serà el punt d'inici de la venda d'aquests productes. Més tard, a partir del dia 23, ja es podran trobar en els punts de venda físics, que aquest 2022 s'hi suma el Parc Central.

Dos dels productes, a més, tindran un caràcter solidari, ja que 1 euro dels 8 que costa cada totebag anirà destinat a la companyia de Teatre Ganyotes. I, en la mateixa línia, la Fundació Estela rebrà els beneficis dels domassos, distribuïts per la mateixa fundació.

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: