1 de 10
EXPOSICIÓ

​«Som i serem», la crònica pictòrica del procés, al Refugi 1 del Port

La mostra de Llop Bosch compta amb noranta obres i s’exposarà fins a l’11 de setembre

Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 13 d'agost de 2022 a les 16:30 |
L’artista tortosí Lluís Llop Bosch exposarà al refugi 1 del Moll de Costa la mostra Som i serem, que és el resultat d’un treball fet els darrers 10 anys. Neix el 2012 a la mostra Variacions de les quatre barres i ja es va exposar l’any 2018 a la sala la Vicaria dels Amics de Reus.

90 obres i 70 metres lineals


Des de llavors i fins ara, la mostra ha crescut en vuit quadres i cinc instal·lacions que formen part d’un total de 90 obres i 70 metres lineals d’exposició. La mostra és una crònica pictòrica del procés, les manifestacions multitudinàries, l’1-O i altres esdeveniments.  

Lluís Llop Bosch és un artista multitècnica resident a Reus que es mou en una figuració molt simplificada amb una pintura simple per expressar allò que vol transmetre. “Som i serem” estarà oberta de l’11 d’agost a l’11 de setembre de 10 del matí a 1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda de dimarts a dissabte i diumenges i festius d’11 del matí a 2 del migdia.

La mostra agafarà el relleu al Moll de la Costa de l’exposició Només dones, de Júlia Ledo, que ha estat exposada fins el diumenge 7 d’agost. Aquesta autora cerca la connexió emocional amb els personatges i ha tingut una bona acollida. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: